OM MIG

Mit navn er Zita

Jeg er 18

 år gammel og søger en praktikplads inden for FTP.
Jeg er har kørekort B.
Jeg er energisk og frisk på det hele!
Elsker alt inden for tv og film, både den tekniske og den kreative del.
Jeg har gået på Rudolf Steiner skole, og er derfor vokset op med musik hele mit liv.  Musik ligger helt tæt på mit hjerte.


Min interesse inden for film og tv, begyndte, da jeg var helt lille og fik lov til at lege med min fars kamera, jeg var fast besluttet på at blive instruktør.
Men da jeg kom i praktik på den Danske Filmskole, fik jeg øjnene op for post produktion, og kort efter fandt ud af hvor fantastisk alt ved en produktion er.
 

udfordringer er en gave

Jeg har udviklet mig selv ekstremt meget efter mit efterskole år. Vi var på turné rundt i hele Danmark, hvor vi spillede adskillig live koncerter, vi spille blandtandet også i Amager Bio.
Under hele turnéen var jeg på lys holdet, vi skulle sætte alt lys op inden showet og pille det hele ned efter.
Derfor er jeg også vant til hårdt, og presset arbejde med en bestemt tidsfristelse, og ved hvor vigtigt det er hvis tingene går galt, at kunne være hurtigt alternativ tænkende, og stadig holde humøret oppe!
Jeg er også vandt til at bryde grænser og presse mig selv ud i nye udfordringer. fx: under vores turné dansede jeg sammen med en veninde som de eneste under en optræden, med en selvlært koreografi, og en maximal sceneskræk, men jeg gjorde det, og det var helt igennem fantastisk følelse! Jeg overvandt også min sceneskræk efter at have spillet for over 500 mennesker flere gange om  dagen.